Augusztus végéig újra nyitva a Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíjpályázat
Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) célja, hogy a felsőoktatásban résztvevők kutatói-alkotói kiválóságának támogatása révén ösztönözze az egyetemek tudományos teljesítményét, erősítse a kutatói utánpótlást, vonzóvá tegye a tudományos életpályát, segítsen itthon és a pályán tartani a legkiválóbb oktatókat és kutatókat.

A 2019/2020. tanévi Új Nemzeti Kiválóság Program 2019. május 6-án megjelent Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíjpályázat Pályázati Kiírása pótmeghirdetés keretében újra megnyílik. Felhívjuk a kedves pályázók figyelmét, hogy a Pályázati Kiírást az alábbi módosításokkal, valamint a pótmeghirdetés feladat- és ütemtervével (ÚNKP Ösztöndíj Működési Szabályzat 3. sz. melléklet) együtt kell figyelembe venni.

A pótmeghirdetés keretében a Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíjpályázat Pályázati Kiírásának 7.4. pontjában szereplő, az ösztöndíj odaítéléséről szóló miniszteri döntés dátuma 2019. augusztus 15. napjáról 2019. október 21. napjára változik. A 9. pontban a pályázatok benyújtásának határideje 2019. július 30. – 2019. augusztus 30.

A pályázati csomag itt érhető el: Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj - pótmeghirdetés (ÚNKP-19-4)

Utolsó módosítás: 2019. július 29.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás